A mesa e manteis. Historia da alimentación en Galicia, de Xavier Castro, gaña o premio Gourmand best in the world na categoría de mellor libro de historia gastronómica en galego

O libro de Xavier Castro A mesa e manteis. Historia da alimentación en Galicia, publicado en Biblos Clube de Lectores, mereceu a atención dos xurados do pretixioso premio Gourmand best in the world que o consideran o mellor libro escrito en galego sobre a materia e que, como tal, participará na fase final do galardón que se fallará a comezos de marzo en París. A obra de Xavier Castro representará a Galicia na categoría de mellor libro de historia gastronómica (Best Culinary History Book) cos gañadores en outras linguas e os resultado coñecerase o vindeiro 3 de marzo no teatro Le 104 de París. A Feira do Libro de Cociña de París é o maior evento do mundo dedicado aos libros de cociña e o viño. Cimentada sobre unha vasta e sólida rede de contactos de editoriais de máis de 50 países, a feira xunta sen problemas negocio e pracer. Editores, autores, fotógrafos, deseñadores, impresores, distribuidores, libreiros; todos se reúnen nesta feira para negociar ps seus proxectos.